Playing by Heart (1998)

 Playing by Heart<br />
(1998) on IMDb

3 Категорија

Марио


Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

Playing by Heart (1998)

Година: 

Оригинален наслов: 
Playing by Heart
Македонски наслов: 

Неколку Лекции за Љубовта

Превод: 

Времетраење: 
2h 1min
Резолуција: 

1080p (1.85 GB)