Curse of Chucky<br />
(2013) on IMDb

4 Категорија

Марио


Curse of Chucky (2013)
Оригинален наслов: 
Child's Play 6
Македонски наслов: 

Проклетството на Чаки

Режисер: 
Година: 
Резолуција: 

720p (.mp4)

Времетраење: 
1h 37min (757 MB)