Conquest of the Planet of the Apes (1972)

 Conquest of the Planet of the Apes<br />
(1972) on IMDb

2 Категорија

Марио


Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

Conquest of the Planet of the Apes (1972)

Година: 

Оригинален наслов: 
Conquest of the Planet of the Apes
Македонски наслов: 

Освојување на Планетата на Мајмуните

Превод: 

Времетраење: 
1h 28min
Резолуција: 

720p (699 MB)