Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest<br />
(2006) on IMDb

3 Категорија

Марио


Заработка: $1,066,179,725

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)
Оригинален наслов: 
Pirates of the Caribbean 2: Dead Man's Chest
Македонски наслов: 

Пирaтите од Kaрибите: Ковчегот на Мртовецот

Режисер: 
Година: 
Резолуција: 

720p (.mp4)

Времетраење: 
2h 31min (950 MB)