E.T. the Extra-Terrestrial (1982)

 E.T. the Extra-Terrestrial<br />
(1982) on IMDb

3 Категорија

Марио


Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

E.T. the Extra-Terrestrial (1982)

Година: 

Оригинален наслов: 
E.T. the Extra-Terrestrial
Македонски наслов: 

Вонземјанинот, И. Т.

Превод: 

Топ Филмови: 

Времетраење: 
1h 55min
Резолуција: 

720p (800 MB)